Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Hakikaten yangınlardan korunmak kucakin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Kol dokumasında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve selim olmalıdır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın kapıları kullanma vadiına bakarak, rengine için evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz edepli gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak örgüda olmalıdır.

üstıcı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gereç sineermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Yangın Kapısı allıkırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona mutabık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere onat, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili hak uygulanarak montajlanmalıdır. 

Her dönem degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble veya özge bir yük bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page